Over bedrijfsbezoek aan brouwerij Fort Lapin

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

17 mei

bedrijfsbezoek aan brouwerij Fort Lapin

Bezoek van anderhalf uur aan de lokale Brugse brouwerij, met rondleiding door de brouwer, en  genieten van 2 van zijn bieren

woensdag 17 mei 2023 van 14:30 uur tot 16:00 uur

Bedrijfsbezoek aan Brouwerij Fort Lapin

 

Niet iedereen kent het hierboven vermelde bedrijf, hoewel er geregeld bussen met toeristen een bezoek brengen. En dat de brouwerij door een Jabbekenaar gestart en gerund wordt, ook dat is bij velen niet geweten.

Kristof Vandenbussche, die van de vroegere vestiging van zijn bedrijf van koeltechnische en elektrische installaties geleidelijk aan overschakelde naar zijn hobby, bier brouwen, maakte dit na diverse jaren van experimenteren, tot een bloeiend bedrijf.

          

In de brouwerij die in 2011 gestart werd, gaat het in de eerste plaats om kwaliteit. Hij biedt nu een 12-tal  hoogwaardige bieren aan die gebrouwen zijn op basis van eigen recepten. Dit kan volgens Kristof enkel door gebruik te maken van de beste ingrediënten, kleinschalig te werken en vooral door zijn jarenlange ervaring te combineren met heel veel enthousiasme. De gebruikte hop wordt geselecteerd samen met de hoppeboer op onze Belgische velden.

Praktisch: op woensdag 17 mei om 14.30 uur bent u uitgenodigd voor een rondleiding van ongeveer anderhalf uur

Adres Koolkerkse Steenweg 32 te Brugge. Parkeren kan op de ring zonder parkeerschijf, ofwel in de Koolkerkse Steenweg met parkeerschijf (4 uur).

Ingang bedraagt 11 €,   2 consumpties inbegrepen, ter plaatse te betalen.

Vooraf inschrijven is niet nodig.

 

Het bestuur van DF Jabbeke

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 11,00

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Ontspanning & Ontmoeten1 sessieActiviteitLokaalBezoek met gids